• Haberler
  • Asayiş
  • Fethiye'de köpeğe çarpmamak için kendini feda ettİ Kazada 1 yaralı

Fethiye'de köpeğe çarpmamak için kendini feda ettİ Kazada 1 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Çarşı Caddesi'nde saat 19.00 sularında trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralanırken olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi.

  • 1919

Olay, saat 19.00 sularında Fethiye'de Çarşı Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre motosiklet sürücüsü seyir halinde iken bir anda önüne çıkan köpek sebebiyle panik oldu.

Panik olmasıyla beraber köpeğe çarpmamak için yoğun çaba sarf eden motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip motordan düştü. Motordan düşmesinin etkisiyle kolunun üstüne düşen motosiklet sürücüsü acı içinde yerde kaldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Durum Servisi'ni aradı. Olay yerine gelen ambulans ile beraber motosiklet sürücüsünün duruma bakıldı.  Kolunda ve vücudunun birçok yerinde acı hissettiğini söyleyen motosiklet sürücüsü sedye ile ambulansa bindirilerek Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kısa süreli olarak trafiğe kapatılan Çarşı Caddesi, motosiklet sürücüsünün hastaneye ambulans ile götürülmesi ile birlikte tekrardan trafiğe açıldı.

Bakmadan Geçme