Fethiye'de kadın girişimciler kış sezonuna renkli bir başlangıç yaptı
Fethiye Likya Kadın Kooperatifi El Emeği Stantları, kış sezonuna kapılarını açtı. Kadın girişimcilerin kendi el emeğiyle ürettiği ürünlerin satışa sunulduğu stantlar, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.
Fethiye’nin lezzet sokağında yer alan Kadın girişimcilerin ürettiği el emeği göz nuru ürünlerin satışa sunulduğu Likya Kadın Kooperatifi el emeği stantları, kış sezonunu açtı. Rengarenk görünümüyle göz dolduran el emeği, göz nuru ürünler Salı ve Cuma günleri vatandaşları bekliyor.
Kooperatifin stant sorumlusu Teslime Özşahinler, kış sezonunun hareketli başladığını belirterek, “Arkadaşlarımız kış sezonu için renk renk tezgâhlarını açtılar. Şu anda sokakta büyük bir hareketlilik var. Almanya’nın okul tatiliymiş, bu nedenle Almanya’dan gelen turist sayısı oldukça fazla. Günden güne arkadaşlarımızın yaptığı işler gelişiyor. Her geçen gün tezgâhlarda yeni ve farklı ürünler görüyoruz” dedi.
Müşterilerin taleplerinin artık netleştiğini belirten Özşahinler, “Kadınlarımız müşterilerin ne istediğini kavradı. Bu yüzden tezgâhlarında renkli ve çeşitli ürünlerle herkese hitap ediyorlar. Salı ve Cuma günleri buradayız, herkesi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Fethiye’de el emeğine ve kadın girişimciliğine destek olmak isteyenler, Lezzet Sokağı’ndaki bu stantları ziyaret edebilir.
Bakmadan Geçme





