Fethiye'de Günübirlik Tekne Turlarına Talep Beklentinin Altında

9 günlük bayram tatili devam ederken Fethiye'de günübirlik tene turları ile keyifli vakit geçirmek mümkün. Tekne işletmecisi Yılmaz Yalçın ise tekne turlarına talebin olduğunu belirtti fakat istenilen seviyede olmadığının da altını çizdi.

  • 3063

Yerli ve yabancı misafirlerin Ramazan Bayramı’nda tercihi Fethiye oldu. Tatilini Fethiye’de geçiren misafirler deniz, kum ve güneşin de tadın çıkartıyor. Fethiye’nin birbirinden güzel koylarına ise düzenlenen günübirlik tekne turları ile gitmek mümkün.
Fethiye’de günübirlik tene turları ile keyifli vakit geçirmek mümkün. Tekne işletmecisi Yılmaz Yalçın ise tekne turlarına talebin olduğunu belirtti fakat istenilen seviyede olmadığının da altını çizdi.
“Talep beklentilerimizin altında kaldı”
Yılmaz Yalçın, “9 günlük tatil nedeniyle tekne turlarına talep oldu. Fakat bu talep beklentilerimizin altında kaldı. Bunun sebebini de havaların tam olarak ısınamamasına ve sezonun açılmamasına bağlıyorum. Bugün ilk turumuzu yaptık, 9 günde toplam 2 gün tur yapmış olacağız. Bu durum da beklentinin altında. Bu sene çok fazla turistin geleceği konusunda söylentiler var fakat ben buna çok fazla inanmıyorum. İnşallah Fethiye’ye 2 milyon turist gelir. 12 ay turizmin de artık Fethiye’de başlaması gerekiyor. Burası her anlamda çok güzel bir şehir. Fiyatlara gelir isek tur fiyatları 650-750 TL civarında.”
 

Bakmadan Geçme