Fethiye'de Enduro ve ATV Şampiyonası Magazin Startı Verildi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 3. ve 4. ayak yarışları verilen magazin startı ile resmen başladı. Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Fethiye Orman Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen organizasyon, 105 sporcunun katılımıyla hafta sonu boyunca gerçekleşecek.
“Enduro’nun ana vatanı Fethiye”
Fethiye Orman Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Milli Sporcu Serkan Özdemir, Fethiye’nin enduro sporundaki önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Enduro’nun ana vatanı Fethiye… 20. yılımızdayız. Burada yapılan her organizasyon çok değerli. Fethiye Belediyesi’ne, Kaymakamlığımıza, İlçe Spor Müdürlüğü’ne ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’na teşekkür ediyoruz. Bugün 105 sporcu ile start verdik. Üstelik Fethiye’den 25’in üzerinde sporcu yarışıyor. Kulüpler sıralamasında şampiyonluk hedefindeyiz.”
Özdemir, ilçede düzenlenen önceki motokros yarışının 10 bine yakın izleyici tarafından takip edildiğini hatırlatarak, “Fethiye’de bu spor tuttu. 7’den 77’ye herkes tribünde. Destekleriniz bizim için çok kıymetli.” dedi.
Bakmadan Geçme