Fethiye'de Enduro heyecanı

Fethiye'de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının 3. ayak magazin startı verildi.

  • 2566

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen şampiyona öncesinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde teknik kontroller yapıldı.

Fethiye'de Enduro heyecanı

Daha sonra magazin startı için Beşkaza Meydanı’nda toplanan yarışçılar, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nun verdiği startla ilçe merkezinde tur attı.

Fethiye'de Enduro heyecanı

Beşkaza Meydanı’ndaki startın ardından Esenköy Mahallesi’ndeki Akdeniz Off-Road Park’ta düzenlenecek yarışlar öncesinde heyecanın büyük olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Fethiye'de Enduro heyecanı

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, yaptığı açıklamada, etkinliğe katılımdan memnun olduklarını söyledi.

Fethiye'de Enduro heyecanı
 

“Çok heyecanlı bir yarış olacak”

Parkurun heyecan verici olduğunu ifade eden Özdemir, “Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Orman Spor Kulübü Derneği olarak ilk kez Süper Enduro Şampiyonası düzenliyoruz. Yarışmacılarımız bugünlere kadar moto crossu gayet iyi biliyor. Enduro yarışları yapıyorduk ama artık Fethiye Enduro yarışlarının daha görsel olanını istemişlerdi bizden. Biz de onlara moto cross yarışları gibi toplu start alabilecekleri bir yarış hazırladık. Çok heyecanlı bir yarış olacak. 36 sporcumuz var kıyasıya mücadele edecek. Bu şampiyona sezonun final yarışı. Yarın heyecan gün boyu doruklarda olacak. Tüm Fethiyeli motor severleri bekliyoruz. Bu şampiyonalarımızı bugüne kadar takip edenler bilecektir Sarı Mehmet lakabı ile Mehmet Özyarım sporcumuzun anısına yapıyoruz. Kendisini maalesef 72 yaşında kaybettik. Yıllardır Fethiye Orman Spor Kulübü’nde yarışan bir sporcumuzdu. Onu da bu vesile ile anacağız. Tüm motor severleri bekliyoruz" dedi.

Fethiye'de Enduro heyecanı

Bakmadan Geçme