Fethiye'de Emekliler Ay Sonunu Getiremiyor! 'Hükümetin İnsafına Bırakıyorum'
Türkiye genelinde milyonlarca emeklinin gündeminde olan geçim sıkıntısı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde de etkisini sürdürüyor. Fethiye'de yaşayan emekli vatandaş Emrullah Tilki, en düşük emekli maaşıyla geçinmenin her geçen gün daha da zorlaştığını söyledi.
Yaşlılık aylığıyla yaşamını sürdürmeye çalıştığını belirten Tilki, artan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında maaşların yetersiz kaldığını dile getirdi.
“Yetiyor desem yalan olur”
Emekli maaşının temel ihtiyaçları karşılamaya yetmediğini vurgulayan Tilki, yaşadığı ekonomik zorlukları şu sözlerle anlattı:
“Yaşlılık aylığı adı altında, en düşük emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyorum. Allah var yukarıda, paranın durumu da belli; yetmiyor. Yeter desem yalan söylemiş olurum. Para pul oldu, eline aldığın hiçbir şeye yetmiyor. Enflasyon çok yüksek.”
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve Yönetiminden MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Fethiye’nin 3 bin yıllık hafızası: Telmessos Antik Kenti geçmişten geleceğe uzanıyor
Fethiye'de sıcak hava etkisini sürdürecek! Sıcaklık 37 dereceye çıkacak
Muğla-Denizli karayolunda kaza: 4 yaralı
Ölüdeniz Avrupa'nın en değerli 4. plajı seçildi
Başkan Mandalinci’den Dereköy ve Dağbelen’de saha mesaisi