Fethiye'de El Emeği Göz Nuru Ürünler Fethiyelileri Bekliyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde birçok çeşit el yapımı ürünün bulunduğu 'El Emeği Göz Nuru' stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor. Stantlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla da 5 Nisan tarihinden itibaren 15 Nisan'a kadar açık olacak. Ürünlerini sergileyen Aysel Arslan Ferik ile Bilge Öztan Çoker mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

  • 1808

Fethiye'de El Emeği Göz Nuru Ürünler Fethiyelileri Bekliyor

Fethiye'nin simgesi haline gelen ve Fethiye Belediyesi'nin destekleriyle kurulan El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Ahşaptan takıya birçok ürünün bulunduğu stantlar El ürünleri meraklılarının ziyaret ettiği stantlarda kendi el emeklerini satarak ekonomilerine katkıda bulunmak isteyenler ise yoğunluktan memnunlar.

Fethiye'de El Emeği Göz Nuru Ürünler Fethiyelileri Bekliyor

BAYRAM GÜZEL VE BEREKETLİ GEÇİYOR, İŞTEN DOLAYI MEMNUNUZ
'El Emeği Göz Nuru' standında konuşan Aysel Arslan Ferik, “Bayram güzel ve bereketli geçiyor. Ama tabii ki daha yoğun zamanlarımız da oldu. Türkiye’nin genel durumundan dolayı azalma var gibi. Daha iyi olacağını düşünüyoruz. Ben takılar yapıyorum. Herkes kendi el emeğini burada sergiliyor. Kolye, bilezik, yüzük, anahtarlık kendimce güzel işler çıkartıyorum. Tatilcilerden gelen var ama Türkiye’nin durumundan dolayı indirimler isteyenler de oluyor. Durum belli, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Herkese güzel bir bayram dilerim” dedi.

Fethiye'de El Emeği Göz Nuru Ürünler Fethiyelileri Bekliyor

EŞİMLE BİRLİKTE ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
Eşiyle beraber 'El Emeği Göz Nuru' standında satışlar yapan Bilge Öztan Çoker, “Eşimle birlikte keçe çalışmaları yapıyoruz. Eşim de su tabağından lambalar yapıyor. İnsanlar bayram tatili sebebiyle stantlarımıza gelip alışveriş yapıyorlar. Fethiye Belediyesi’ne de buradan bize bu imkanları verdikleri için teşekkür ederiz. Turistlerin gelmesiyle beraber burada alışveriş yapan insanların sayısının artmasını temenni ediyor, iyi bayramlar diliyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme