• Haberler
  • Ekonomi
  • Fethiye'de döviz piyasasında hafta kapanışı: Dolar 48,10 TL

Fethiye'de döviz piyasasında hafta kapanışı: Dolar 48,10 TL

Fethiye Tufanlar Dimaş Döviz yetkilisi Savaş Şiret, haftanın son işlem gününde döviz piyasalarında yaşanan hareketliliği ve güncel alış-satış fiyatlarını değerlendirdi.

Fethiye’de haftanın son işlem gününde döviz piyasalarındaki hareketlilik devam etti. Tufanlar Dimaş Döviz yetkilisi Savaş Şiret’in verdiği bilgilere göre, Fethiye’de döviz bürolarında dolar 46,60 liradan alınırken 48,10 liradan satıldı.

Euroda alış fiyatı 53,50 lira, satış fiyatı 55,60 lira olarak kaydedilirken, İngiliz sterlini 63 liradan alınıp 65 liradan satışa sunuldu.

Diğer para birimlerinde ise Rus rublesi 0,48 lira alış, 0,58 lira satış; Suudi Arabistan riyali 11,50 lira alış, 13,50 lira satış olarak işlem gördü. İsviçre frangında alış fiyatı 57 lira, satış fiyatı ise 59 lira oldu.

Savaş Şiret’in aktardığı güncel fiyatlara göre, Fethiye’de haftanın son işlem gününde dolar, euro ve sterlin başta olmak üzere döviz kurlarında yüksek seviyeler korunurken, piyasalardaki hareketlilik de devam etti.

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!