• Haberler
  • Asayiş
  • Fethiye'de Dolandırıcılık Girişimi! Başkan ve Yardımcısının İsmini Kullanarak para talep etti

Fethiye'de Dolandırıcılık Girişimi! Başkan ve Yardımcısının İsmini Kullanarak para talep etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kendisini Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Veli Uysal olarak tanıtan bir dolandırıcı, sosyal yardım projesi adı altında para toplamaya çalıştı. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerle gün yüzüne çıktı.

  • 127

İddiaya göre, dolandırıcı şahıs, inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhitlere ulaşarak Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Başkan Yardımcısı Veli Uysal’ın ismini kullandı. 

Yardıma muhtaç ailelere destek sağlandığını öne süren dolandırıcı, “Belediye destekli sosyal yardım projesi” adı altında nakdi yardım talebinde bulundu.

Olay, bir vatandaşın şahsın konuşmalarını cep telefonu ile kaydetmesiyle ortaya çıktı. Görüntülerde, dolandırıcının yardım kampanyası bahanesiyle para talep ettiği net bir şekilde duyuluyor.

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!