Fethiye'de doğalgaz: Yetkili firmalar ve sertifikalı mühendisler öncelikli
MMOB Makina Mühendisleri Odası Fethiye İlçe Temsilciliği, doğalgaz çalışmalarının sürdüğünü belirterek vatandaşları yetkisiz tesisat uygulamalarına karşı uyardı. Yürütme Kurulu Başkanı Enver Demirci, bağlantı işlerinde sertifikalı mühendis ve ustaların görev alması gerektiğini vurguladı.
Başkan Demirci ayrıca vatandaşlara aceleci davranmamalarını ve sadece yetkili firmalarla çalışmaları gerektiğini vurgulayarak, “Doğalgaz mutfaklarda, turistik ve sanayi tesislerinde kullanılır. Fethiye’de özellikle otellerde kullanımı yaygındır. Tesisat işine başlamadan önce proje sunulmalı, onay alındıktan sonra uygulama yapılmalıdır” dedi.
Oda olarak halkı bilgilendirmeyi görev bildiklerini ifade eden Demirci, “Detaylı bilgi almak isteyenler Makine Mühendisleri Odası Fethiye Temsilciliği’ne gelebilir. Biz her zaman gerekli bilgiyi vermeye hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.
Bakmadan Geçme