FETHİYE'DE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ikinci karşılaşmasında evinde Van Spor FK ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda baskıyı arttıran Fethiyespor uzatma dakikalarında Oktay'ın güzel golüyle 3 puan aldı. Golle sonuçlanan maçta Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı beraberinde Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros, Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu ve Fethiyespor Kalecisi Murat Demir maçı FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi. 

  • 2059
FETHİYE'DE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KALECİ DEMİR, “SEYİRCİ DESTEĞİNİN KARŞILIĞINI VERMEYE ÇALIŞTIK”
Seyirci ambiyansının çok güzel olduğunu ve seyirci desteğine karşı her şeyi yaptıklarını belirten Fethiyespor Kalecisi Murat Demir, “Öncelikle buraya gelen tüm taraftara teşekkür ederim. Çok güzel bir ambiyans sağladılar bize. Bizde bunun karşılığını sahada vermeye çalıştık. Çok şükür 90’da güzel bir golle 3 puan aldık. Bundan sonra önümüze bakacağız. Önümüzde İskenderun maçı var. Oraya da yine galibiyet için gideceğiz. İnşallah oradan da istediğimizi alıp döneriz” ifadelerini kullandı. 

GÜNDOĞDU, “ZOR OLDU AMA NET OLDU, GÜZEL OLDU”
Maçın zorlu bir maç olduğunu 90 dakikada gelen golün net olduğuna dikkat çeken Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu, “Zonguldak mağlubiyetinden sonra bizim mağlubiyetler serisini yakalamamak adına bu galibiyet önemliydi. 90.dakikada gol geldi. Zor oldu ama net oldu, güzel oldu. Oyun hakimiyeti bizdeydi. Van spor zaten beraberliğe gelmiş gibi bir oyun sergiliyordu. 50.dakikalarda kopması gereken maçı 90.dakikaya kadar sürükledik. Çocuklar maçta düşmediler. 90 dakika mücadelenin sonunda gelen golle sevindik. İnşallah bundan sonrada galibiyetler serisinin arkası gelir. İnşallah böyle devam eder. Fethiyespor’umuza, Fethiye camiamıza hayırlı olsun 3 puan diyerek lige başlamış olduk. İç sahada oynanan bir maçtı. Biliyorsunuz geçen hafta 2-0 galipken 2-2 oldu, 2-2’den 4-2 oldu. Kendi bireysel hatalarımızla mağlup olduk. Futbolcu arkadaşlar geçen hafta oynanan oyunun üzerine kendilerini kendi seyircisinin önünde göstermek istiyorlardı. O yüzden atak oyunu seçilmişti. Zaten atak oyunu oynanmasa da galibiyet gelir sıkıştırır mutlaka gol atarız üzerine kurulmuş bir takım yok. Hedefleri olan bir takım var. Top bizdeydi ağırlıklı olarak. Hocamızın da istediklerini futbolcu arkadaşlarımız yaptı. Güzel bir seyirci atmosferi vardı. Ama yeterli değildi. Gece maçıydı. Hele hele önümüzde 5 maç daha gece oynanacak iç sahamızda. 9 günde 
3 maç oynayacağız. Seyircinin daha çok destek olması lazım. Geçen sene biliyorsunuz playof  dönemindeki şaşalı seyirci desteğini arkamızda hissederek oyun oynamıştık. Bugün onda da bir eksiklik vardı. Evet gelenler sağ olsunlar ama gelmeyenlerinde artık sahaya gelmelerini, takımımızı desteklemelerini, iyi günde de kötü günde de yanımızda olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

TOROS, “SON DAKİKA GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU”
Son dakikalarda gelen galibiyetin sevincini yaşadıklarını ve tüm maçlarının galibiyetle bitmesini istediklerini belirten Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros, “Son dakika güzel bir galibiyet oldu. Daha tutkulu oldu. Bugün çocuklarımız gerçekten futbol adına her şeyi yaptılar. Umarım seyircilerde zevk almıştır. Yakalanan bir sürü pozisyon var. Üretilen pozisyonlar var. Defanssal anlamda, hücumsal anlamda gerçekten taktiksel anlamda iyi şeyler yaptılar. 2.ligde içerideki maçımızda uzun bir aradan sonra ilk maçımızda galip gelmek bizi çok mutlu etti. Umarım bundan sonra üzerine kata kata oyunumuzu geliştirerek daha iyi olur diye düşünüyorum. Düşündüğümüz bazı transferler var. Eğer istediğimiz oyuncular olursa almayı düşünüyoruz. Çünkü kadro derinliğimizin de olması lazım… Zaten kadro mühendisliğini yaptığımızı düşünüyoruz ama biraz daha alternatif olmasını istiyoruz. İyi genç oyuncularımız var zamanla şans bulacaklar. Onları da kadroya alıyoruz. Yavaş yavaş motive etmeye çalışıyoruz. Dediğim gibi 2 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Nurettin şuan hastanede ve tetkiklerden sonra daha net bir şey söyleyeceğiz. Ben bu seyirciye alışığım sizlerde biliyorsunuz. Oynanan oyun beni mutlu etti. Herkesinde keyif aldığını düşünüyorum. Çünkü bu takım gerçekten hak etti. Bugün oynanan futboldan her şeyi gösterdiklerini düşünüyorum. İyiyi de mücadele ettiler. Çok özverililer. Bizim takımın en büyük özelliği ne zaman böyle bir transferi yapma şansımız olsa bir aile ortamını mutlaka başardığımızı düşünüyorum. Takım oyununu oynayan bir takım, çok karakterli çocuklar var. Bu bizim en büyük artımız. Bunu da sahaya yansıttıkları zaman zaten Fethiye halkının zevk alacağı bir futbol seyredeceklerini umuyoruz. Cumartesi günü İskenderun maçı var. Bizim hedefimiz her zaman var. Fethiyespor hiçbir zaman hedefsiz kalmaz. İyi hazırlanacağız. Her zaman ki gibi hazırlanacağız. Puanla da dönmeye çalışacağız. Artı geçen seneden sadece bir tane oyuncu var. Takımın iskeleti yoktu. 12-13 transferi bir anda monte etmek onları kaynaştırmak baya zor.  Oyuncuların karakterinden dolayı bunu kısa sürede aştığımız düşünüyorum. Birbirlerini yeni tanıyorlar. Biraz daha zaman alacak. Bize destek olsunlar bu sene ilk yılımız ve yapılanma yılımız. Tabi ki hedefe açız. Tabi ki hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Bunun için en iyi şekilde çalışmaya devam edip istediğimiz sonuçları almaya çalışacağız” dedi. 

BAŞKAN BAKIRCI, “FETHİYE HALKIMIZA YAKIŞIR BİR TAKIM KURDUK”
Fethiyespor takımının Fethiye’ye layık bir takım olduğuna değinen Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “İyi bir takım kurduk. Fethiye halkımıza layık bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Ama bu takımda alışma süremiz var. Herkese çok teşekkür ediyorum bizlerin yanında oldukları için. Hep böyle olsun. Fethiyespor olarak Fethiye’ye layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah layık oluruz her şey Fethiyespor için, Fethiye için, çocuklarımız için” şeklinde konuştu.

 

FETHİYE'DE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI

Bakmadan Geçme