Fethiye'de berberlere 'Pazar' günü çalışma izni

Fethiye'de yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde berber esnafına yönelik düzenleme yapıldı. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş, 13 Eylül 2026 Pazar günü berberlerin işyerlerini açarak hizmet verebileceğini duyurdu.

Fethiye'de berberlere 'Pazar' günü çalışma izni

Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde Fethiye’de öğrencilerin okul hazırlıkları hız kazanırken, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Mutlu Demirtaş, 2026-2027 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla 13 Eylül 2026 Pazar günü berberlerin işyerlerini açarak hizmet verebileceğini duyurdu.

Öğrencilerin tıraş ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla alınan karar, esnafın da yoğunluğu daha rahat karşılamasına olanak sağlayacak. Demirtaş, yaptığı duyuruda berber esnafına yönelik kararın hayırlı olmasını temenni ederek, tüm işletmelere hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Yorumlar 1
Emekli 10 Eylül 2026 07:19

Pazar berberler çalışmaması halka verilen cezadır.

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!