• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de Bahriye Üçok Parkı halkın buluşma noktası oldu

Fethiye'de Bahriye Üçok Parkı halkın buluşma noktası oldu

Fethiye Belediyesi tarafından halka sunulan uygun fiyatlı hizmetiyle büyük beğeni toplayan Bahriye Üçok Parkı Fethiyeliler ve yabancı ziyaretçilerin uğrak noktası haline geldi.

Bahriye Üçok Parkı, uygun fiyatlı hizmetleri ve sosyal etkinlikleriyle Fethiye’de her yaştan vatandaşın buluşma noktası olmaya devam ediyor. Parkta uygun fiyatlı çay ve yemek hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar, tesisin kente nefes aldırdığını söyledi. 

Fethiye'de Bahriye Üçok Parkı halkın buluşma noktası oldu

Parkın müdavimlerinden Onur Kozan, yaz aylarında Fethiye nüfusunun 1 milyonun üzerine çıktığını hatırlatarak “Bahriye Üçok bizim için, özellikle biz emekliler için çok güzel. Yazın nüfus çok artıyor ama bu tesislerin biraz daha çoğalması lazım. Yetersiz kaldığı zamanlar oluyor ama yine de çok memnunuz. Emeklilere maddi yönden çok faydası var” dedi.

Fethiye'de Bahriye Üçok Parkı halkın buluşma noktası oldu

Fethiye Adliyesi’nden emekli Abdurrahman Şahin ise parkın uygun fiyatlı hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahin, “Burada emekliler 3 liraya çay içiyor. Yemekler güzel çıkıyor. Sahilde çayın 35 TL olduğu yerde böyle bir hizmet sunulması büyük nimet. Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Parkın kalabalık olduğunu belirten Şahin, Atatürk Düşünce Derneği’nin de burada etkinlikler düzenlediğini söyleyerek sosyal hayatın canlandığını vurguladı.

Fethiye'de Bahriye Üçok Parkı halkın buluşma noktası oldu

Emekli edebiyatçı Ali İhsan Parça ise Bahriye Üçok Parkı’nın yalnızca emeklilere değil, gençlere ve ailelere de ekonomik kolaylık sağladığını belirtti. Parça, “Fiyatlar çok uygun. Gençlerin burada yiyip içmesi hoşuma gidiyor. Bazı aileler akşam ya da öğle yemeklerini burada yiyor. Halkın ekonomik durumuna göre korunmuş bir yer” dedi.

Fethiye'de Bahriye Üçok Parkı halkın buluşma noktası oldu

 

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!