Fethiye'de akaryakıt zammı trafiği

KDV yani vergi indiriminin akaryakıt fiyatlarında da uygulanarak benzin ve motorinin fiyatının 13 TL'nin altına düşeceğini tahmin eden araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıtta indirim bekleyen vatandaşlar benzinin litresine 1 lira 61 kuruş, motorinin litresine 1 lira 51 kuruş zam yapılınca akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturdu.

  • 699
Fethiye'de akaryakıt zammı trafiği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rusya-Ukrayna gerginliği petrolü son 7 yılın zirvesine taşıdı. Petrol fiyatları geçen hafta 89 dolara kadar gerilemişken, Rusya‘nın Ukrayna’ya saldırmasının ardından 97 doların üzerine çıktı. Brent türü ham petrol yüzde 2 oranında artışla 7 yılın en yüksek seviyesi olan 97.21 dolara ulaştı.
Meydana gelen bu gelişmelerin ardından benzinin litresine 1 lira 61 kuruş, motorinin litresine 1 lira 51 kuruş zam yapıldı.
Bir gün önce açıklanan zam haberinin ardından vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına akın etti. Zam yapılmadan önce akaryakıt almak isteyen sürücüler akaryakıt istasyonları önünde uzun kuyruklar oluşturdular.İstasyonlardı almayan araçlar istasyon çevresinde trafik sıkışıklığı oluşturdular.
Yapılan son zamlardan sonra Fethiye’de motorin 17.32TL’ye benzin ise 17.05TL’ye satılmaya başladı. Haber

Bakmadan Geçme