Aile hekimleri, tartışmalara yol açan yeni Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği'ne karşı tepkilerini göstermek amacıyla 6-10 Ocak tarihleri arasında iş bırakma eylemi gerçekleştirecek. 8 Ocak'ta da ikinci ve üçüncü basamak sağlık çalışanları da 8 Ocak Çarşamba günü bir günlük iş bırakma eylemine katılacak.
Fethiye’de de aile hekimleri bu greve destek verecek. Türk Tabipler Birliği tarafından yapılan açıklamada, aile hekimlerinin taleplerinin karşılanmaması ve meslek onurunun korunması adına bu eyleme gidildiği belirtildi.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Gerçek Fethiye Gazetesi arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.