- Haberler
- Kültür Sanat
- Fethiye'de ADD Gönül Dostları TSM Korosu Açık Hava Konseriyle Sahne Aldı
Fethiye'de ADD Gönül Dostları TSM Korosu Açık Hava Konseriyle Sahne Aldı
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesi'nin düzenlediği 'Yaza Elveda, Kışa Merhaba' konserinde, Şef Şule Bozok yönetimindeki ADD Gönül Dostları TSM Korosu, Hatice Karadenizli ile birlikte Bahriye Üçok Parkı'nda sanatseverlerle buluştu.
Koristlerden Hatice Karadenizli ise, “Benim böyle bir şey aklımda yoktu, hocam Allah razı olsun, o düşünmüş, o yapmayı istemiş. Karar verdik, çalıştık. Bu gece de konserimiz var, hepinize iyi seyirler” diye konuştu.
Koro Şefi Şule Bozok da, “Ben bu güzel gruba çok teşekkür ediyorum. Her şeyden önce sevgili Filiz Hanım’a bize ve ADD’ye katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Hatice Karadenizli hakikaten Fethiye’nin yetiştirdiği çok iyi seslerden biri. Dinleyenler çok şanslı” ifadelerini kullandı.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Muğla'da uygulamadan kaçarken polisi ve motosikletliyi yaraladı
Fethiye Belediyesi Halk Evlerinde Ödeme Sistemi Değişiyor
Türkiye’de ve Dünyada Bir İlk: İki Otizmli Deha ‘2BU’ Doğu ve Batı’yı Fethiye’de Buluşturuyor
Menteşe Belediyesi 'Gün Batımı' konserleri başlıyor
Honda Üst Yönetiminden Kıvrak Motor Fethiye’ye Ziyaret
Yeni kaynaklar Köyceğiz'e cansuyu oluyor