• Haberler
  • Güncel
  • Fethiye'de Abdurrahman Atmanoğlu, Asil Milli Emlak Müdürü Olarak Atandı

Fethiye'de Abdurrahman Atmanoğlu, Asil Milli Emlak Müdürü Olarak Atandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın toplantı salonunda, Bakan Yardımcısı Burak Demiralp ile genel müdürlerin katılımıyla gerçekleştirilen atama toplantısında, Türkiye genelinde açık bulunan 40 Milli Emlak Müdürlüğü kadrosu için önemli kararlar alındı. Fethiye'de Abdurrahman Atmanoğlu, asil Milli Emlak Müdürü olarak atandı.

  • 67
Fethiye'de Abdurrahman Atmanoğlu, Asil Milli Emlak Müdürü Olarak Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı toplantı salonunda Bakan Yardımcısı Burak Demiralap ile ilgili Genel Müdürlerin katılımıyla gerçekleşen Türkiye geneli açık bulunan aralarında Fethiye, Marmaris ve Milas'in da olduğu 40 adet Milli Emlak müdürlüğü kadrosuna yapılan atama tercihlerinde Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü’ne asaleten atama yapıldı. 

Yaklaşık 2 yılı aşkın süredir Fethiye’de vekâleten müdürlük görevini sürdüren Abdurrahman Atmanoğlu, görevde yükselme sınavındaki başarısıyla Fethiye’ye asil müdür olarak atandı.
 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!