Fethiye'de 7 Bin 500 Çocuk Yaz Boyunca Spor ve Kurslarla Buluştu
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, yaz dönemi boyunca yaklaşık 7 bin 500 çocuğun Fethiye Gençlik Merkezi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen spor kurslarından faydalandığını belirtti.
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, yaz döneminin son günlerine yaklaşılırken gerçekleştirilen faaliyetleri değerlendirdi. Yiğit, yaz tatili boyunca yaklaşık 7 bin 500 çocuğun spor kursları ve Gençlik Merkezi etkinliklerinden faydalandığını söyledi.
Yaz dönemine büyük önem verdiklerini ifade eden Yiğit, okulların tatil olması nedeniyle çocukların spor ve sosyal etkinliklere daha fazla katılım sağladığını belirtti.
Kış döneminin hazırlıklarının başladığını kaydeden Harun Reşit Yiğit, çocukları okul döneminde de spora davet ederek, “Çocukların hayatlarında mutlaka spor olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.
Fethiye Gençlik Merkezi’nde İngilizce, matematik, bağlama, gitar ve piyano gibi farklı alanlarda kurslar düzenlendiğini belirten Yiğit, bu çalışmalarla çocukların gelişimine ve geleceğine katkı sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Yiğit, Fethiye’deki tüm çocukları Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki spor kurslarına ve Gençlik Merkezi faaliyetlerine katılmaya davet etti.
Bakmadan Geçme