Fethiye'de 20 yıl önce işlenen cinayette yeni gelişmeler yaşandı
Fethiye'de 20 yıl önce işlenen cinayet olayına ilişkin 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Bir önceki duruşmada tahliye edilen ve savcılığın itirazı sonrası yeniden tutuklanan Zehni K.'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Olay:
Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne 2010’da Erdoğan Bozkurt’un kayıp olduğuna dair ailesi tarafından başvuruda bulunuldu ancak yapılan araştırmada Bozkurt’un izine rastlanmadı. Faili meçhul olayların aydınlatılması çalışmaları kapsamında dosya geçen yıl yeniden açıldı. Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz ve uzun süren çalışması sonucu Bozkurt’un 2005 yılında öldürüldüğü belirlendi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Cemil K., Zehni K., Şevike K. ve N.P. ile H.C. 7 Aralık 2024’te tutuklandı.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
-
Fethiye
-
cinayette yeni gelişmeler
-
20 yıl önce işlenen cinayet
-
4 sanığın yargılanmasına devam edildi
-
savcılığın itirazı
-
3 Ağır Ceza Mahkemesi
Bakmadan Geçme
Doğurduğu bebeğini bıçaklayarak öldürdükten sonra çöp konteyneri kenarında yakan kadına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebi
MSKÜ ve AFAD’dan Afet Eğitimi için iş birliği
Fethiye’de hafriyat kamyonlarına sıkı denetim
Hababam Sınıfı oyuncuları Fethiye’de hayranlarıyla buluştu
Kocasının 9 kurşunla öldürdüğü Fadim Temirhanoğulları cinayetinde ses kayıtları ortaya çıktı: 'Eceline susamışlar'
Muğla’nın Gençleri Yerel Yönetimde Söz Sahibi Oluyor