Fethiye Cuma Pazarı'nda 'Sarımsak' altınla yarışıyor: Kilosu 250 Lira
Fethiye'de kurulan Cuma Pazarı'nda en pahalı ürün sarımsak oldu. Doğal antibiyotik olarak bilinen ve kış aylarında yoğun talep gören sarımsağın kilosu 250 liradan satılırken, fiyatın kısa sürede 300 lirayı görmesi bekleniyor.
Uzmanlar tarafından yüzyıllardır doğal antibiyotik olarak tanımlanan sarımsak; bağışıklığı güçlendirmesi, soğuk algınlığına karşı koruyucu etkisi, kolesterolü dengelemesi ve kalp sağlığına katkılarıyla biliniyor. Bu faydaları nedeniyle özellikle kış aylarında talebi artan sarımsak, yüksek fiyatına rağmen tezgahlarda alıcı bulmaya devam ediyor.
Vatandaşlar ise fiyatlara tepki göstererek, artık sarımsağı kilo ile değil tane ile aldıklarını, temel mutfak ürünlerine ulaşmanın her geçen gün zorlaştığını dile getirdi.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
FTSO'dan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na hayırlı olsun ziyareti
MUSKİ’den Yatağan Gökgedik Mahallesi’ne yeni sondaj kuyusu
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden DMD Hastası Minik Göktuğ’a Destek
Menteşe’de kaybolan kadından acı haber
Fethiye Cuma Pazarı’nda 'Sarımsak' altınla yarışıyor: Kilosu 250 Lira
Muğla'da üreticilere yeni destekleme modelleri anlatıldı