Fethiye Çalış Kuş Cenneti Temizlendi!

Fethiye Çalış'ta bulunan Çalış Kuş cenneti, öğrenciler, gönüllü vatandaşlar ve belediye çalışanlarıyla birlikte hep birlikte temizlendi. 

  • 709

 

Fethiye Çalış Kuş Cenneti Temizlendi!

Fethiye Belediyesi, çalış Kuş Cenneti’ni temizlemek için bugün gerçekleştirdiği etkinliğe çevre dostları katıldı. Fethiyeli, halk ve öğrencilerin katıldığı temizlik organizasyonuna yabancı uyruklu turistlerde katılım gösterdi. Gönüllerin belediye çalışanlarının birlikte temizledikleri çalış Kuş Cenneti’nde çok sayışa plastik poşet, plastik şişe, alkol şişeleri, teneke kutular ve çok sayışa ürün ablajı toplandı. 

Fethiye Çalış Kuş Cenneti Temizlendi!

VATANDAŞLARDAN HAKLI İSTEK!
Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği Müdürlüğü’nde çalışan Çevre Mühendisi Özgür Çağrı Tekin, “Kuş Cenneti’nde biz klasikleşen bir temizlik gerçekleştirdik. Katılan tüm paydaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Ben Özgür Çağrı Tekin, çevre mühendisiyim, biz Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği Müdürlüğü olarak düzenli periyotlarda zaten temizlik işlerini yapıyoruz. Her gelişimizde yine aynı şekilde görebiliyoruz ama bu defa en son geldikten sonra gerçekten daha kaliteli gördüm. Daha az atıkla, kirlenmemiş bir Kuş Cenneti görmek dileğiyle. Vatandaşlarımıza da bu atıkları doğaya atmayıp, çöp konteynırlarına ve geri dönüşüme atmalarını önemle rica ediyorum” diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme