Fethiye Çalış-DER'den DTO'ya Ziyaret
Fethiye Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-DER) Başkanı Cenk Şimşek ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İMEAK Deniz Ticaret Odası (İDTO) Şube Başkanı İlkay Tugay'ı ziyaret etti. Ziyarette, Çalış bölgesindeki turizm ve denizcilik faaliyetlerinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alındı.
“Denizdeki İhtiyaçlara Yönelik Çalışmalarımız Sürecek”
Çalış-DER Başkanı Cenk Şimşek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Deniz Ticaret Odası ile yakın iş birliği içinde olacaklarını belirtti. Şimşek, şu ifadeleri kullandı:
“Çalış Turizm Derneği yeni yönetimi olarak Deniz Ticaret Odası İlkay Başkanıma ziyarete geldik. Kendisi hem bizim Çalış-DER'de üyedir hem de yıllarca beraber çalıştığımız abilerimizden bir tanesidir. Yeni yönetimle de tabii gelecekte de omuz omuza İlkay Abi’den, İlkay Başkanımdan yardım alarak Çalış'ta denizdeki ihtiyaçları sorarak devam edeceğiz.”
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Marmaris’te turizm rehberleri ve belediye ekiplerinden sahil temizliği
Fethiye’de Poyraz Optik yenilenen yüzüyle hizmete devam ediyor
İslam Memiş açıkladı: Gram altın 7.000 TL seviyesine çıkacak mı?
Fethiye Belediyesi 2027 bütçesini görüştü: Milyarlarca liralık yatırım dönemi başlıyor
Emekli maaşlarını ilgilendiren 3 yeni teklif Meclis gündeminde
Fethiyespor’da Serdar Sarıçoban ile yollar ayrıldı