Fethiye Çalış-DER'den DTO'ya Ziyaret
Fethiye Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-DER) Başkanı Cenk Şimşek ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İMEAK Deniz Ticaret Odası (İDTO) Şube Başkanı İlkay Tugay'ı ziyaret etti. Ziyarette, Çalış bölgesindeki turizm ve denizcilik faaliyetlerinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alındı.
“Denizdeki İhtiyaçlara Yönelik Çalışmalarımız Sürecek”
Çalış-DER Başkanı Cenk Şimşek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Deniz Ticaret Odası ile yakın iş birliği içinde olacaklarını belirtti. Şimşek, şu ifadeleri kullandı:
“Çalış Turizm Derneği yeni yönetimi olarak Deniz Ticaret Odası İlkay Başkanıma ziyarete geldik. Kendisi hem bizim Çalış-DER'de üyedir hem de yıllarca beraber çalıştığımız abilerimizden bir tanesidir. Yeni yönetimle de tabii gelecekte de omuz omuza İlkay Abi’den, İlkay Başkanımdan yardım alarak Çalış'ta denizdeki ihtiyaçları sorarak devam edeceğiz.”
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Muğla geneli yağışlar devam edecek
FTSO'dan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na hayırlı olsun ziyareti
MUSKİ’den Yatağan Gökgedik Mahallesi’ne yeni sondaj kuyusu
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden DMD Hastası Minik Göktuğ’a Destek
Menteşe’de kaybolan kadından acı haber
Fethiye Cuma Pazarı’nda 'Sarımsak' altınla yarışıyor: Kilosu 250 Lira