Fethiye Belediyespor'dan çok kritik galibiyet

İdarî ve malî yönden zor günler geçiren, hocası istifa eden, yabancı oyuncularından birisi ülkesine dönen Fethiye Belediyespor, tüm bu sıkıntılara rağmen, ligin son sırasında yer alan Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçtan 77 - 85'lik galibiyetle dönmesini bildi.

  • 546
Fethiye Belediyespor'dan çok kritik galibiyet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyespor içinde bulunduğu sıkıntılara rağmen, ligin son sırasında bulunan Akhisar Belediyespor’u deplasmanda 77-85 mağlup etti. Türkiye Basketbol Ligi'nin 24.haftasına girerken 8 galibiyeti bulunan Fethiye Belediyespor bu galibiyet ile 9. galibiyetini almış oldu ve tehlikeli bölgeden biraz daha uzaklaştı. Ev sahibi Akhisar Belediyespor ise ligde oynadığı 24 maçın tamamını kaybetti. 
Fethiye Belediyesi maça 4-0 ile başladı. Sonrasında evsahibi Akhisar Bulut Altın ile skor üstünlüğünü eline geçirip ilk periyodu 29-20 önde bitirdi. İkinci çeyreğin başında fark evsahibi ekip lehine 12 sayıya çıktıktan sonra konuk Fethiye Belediyesi farkı eritmeye başladı. Fethiye ekibi 7. dakikada İlker Tunalı ile 41-40 öne geçti. İlk yarıda Akhisar'dan Bulut Altın 19, Fethiye'den Ogün Sevinç 4/5 üçlükle 12 sayıya ulaştı. Üçüncü çeyrek boyunca Fethiye ekibi küçük farklarla hep önde gitti ve son çeyreğe 63-65 önde girdi. Konuk Fethiye son düdüğe 2 dakika kala farkı 7 sayıya (74 - 81) çıkardı. Karşılaşma Fethiye Belediyespor'un 85-77 üstünlüğüyle sona erdi. 
Fethiye Belediyespor ligin 25. haftasında 3 Nisan Pazar günü, saat: 14.00'te Beşkaza Spor Salonu'nda düşme hattındaki en büyük rakiplerinden Gemlik'i konuk edecek.Fethiye Belediyespor'dan çok kritik galibiyet
TAKIMI ASİSTAN KOÇLAR YÖNETTİ
Fethiye Belediyespor'da hafta içinde başantrenör Alkım Ay'ın istifa etmesinden dolayı takımı asistan koçlar yönetti. Fethiye ekibinden Ogün Sevinç 9 adet 3'lük isabetiyle dikkat çekici bir istatistiğe imza attı. Fethiye Belediyesi, Antino Jackson'ın malî nedenlerden dolayı ülkesi ABD'ye dönmesi ile tek yabancıyla oynadı. Ev sahibi Akhisar ise son haftalarda olduğu gibi yabancısız kadrosuyla mücadele etti.Fethiye Belediyespor'dan çok kritik galibiyet


 

Bakmadan Geçme