Fethiye Belediyesi'nden Bir Halkevi Daha

Fethiye Belediyesi tarafından açılan Halkevleri'ne bir yenisi daha ekleniyor. Fethiye Belediyesi'nin Çiftlik mahallesinde yapımını tamamladığı Halkevi, 22 Şubat Perşembe günü saat: 12.00'de vatandaşlara kapılarını açıyor.

  • 4413

 

Fethiye Belediyesi'nden Bir Halkevi Daha

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca döneminde hizmete açılan Fethiye Kordon, Bahriye Üçok, Göcek, Karaçulha ve Ölüdeniz halkevlerine bir yenisi daha ekleniyor.

Her gün gelen zamlara rağmen çayın fiyatının halâ 1 TL olduğu, diğer yiyecek ve içeceklerin de piyasa fiyatlarının çok altında sunulduğu Halkevleri zinciri genişliyor. Çiftlik bölgesindeki Halkevi, 22 Şubat Perşembe günü saat: 12.00’de yapılacak törenle birlikte hizmete giriyor.

Fethiye Belediyesi'nden Bir Halkevi Daha

Vatandaşları açılışa davet eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Fethiye’ye yeni bir Halkevi daha açacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Seçimlerden önce; emeklimizin, emekçimizin, öğrencimizin, yurttaşlarımızın yanında olacağımızın sözünü vermiştik, verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Ülke olarak çok sıkıntılı bir ekonomik dönemden geçiyoruz. Özellikle sabit gelirli ya da dar gelirli kesimler hayat pahalılığı nedeniyle dışarıda bir çay kahve içemeyecek duruma geldiler. Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak halkımızın derdine derman olmaya gayret ediyoruz. Çiftlik Halkevi’nin açılışına halkımızı bekliyoruz. Görevde olduğumuz süre boyunca özellikle dar gelirli yurttaşlarımızın yanında olmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
 

Yorumlar 2
Hamdi Yalçın 22 Şubat 2024 23:55

Emeklilerimiz için Fethiye'yi yasanabilir bir şehir haline getirmek için büyük bir çaba gösteren Alim başkana teşekkür ediyorum. Halkımız için hayırlı ve faydalı hizmetlerinin devamını diliyor, tebrik ediyorum...

Hakikat 22 Şubat 2024 15:29

Rantcilardan adamcilik yapanlardan degil halktan yana olanlardan yana oyunuzu kullanacagiz. Tesekkurler Alim Karaca.

Bakmadan Geçme