Fethiye Belediyesi'nden ağaçlara mevsimlik bakım

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki ağaçlarda mevsimlik budama çalışmalarına başladı. Ekipler, ağaçların kaldırımlardaki yaya geçişini zorlaştırmaması ve kent estetiğinin korunması amacıyla Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiye Belediyesi, kent genelinde yeşil alanların ve ağaçların düzenli bakımını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ekipler, mevsimlik budama çalışmalarına başladı. 

5 personelin görev aldığı çalışmalarda, özellikle kaldırımlara doğru uzayan ve yaya geçişlerini zorlaştıran dallara müdahale ediliyor. Ekipler, ağaçların sağlıklı gelişimini desteklemenin yanı sıra yaya ve araç trafiğinin daha güvenli ve düzenli şekilde ilerlemesine katkı sağlıyor. 

Belediye ekiplerinin budama çalışmalarındaki adreslerinden biri de Mustafa Kemal Bulvarı oldu. Bulvar üzerinde bulunan ağaçlarda gerçekleştirilen budama işlemleriyle, kaldırımların yayalar tarafından daha rahat kullanılmasının sağlanması amaçlanıyor. Çalışmalar kapsamında kaldırımlara taşan dallar kontrollü şekilde budanırken, kent genelinde görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi ve şehir düzeninin korunmasına da katkı sağlanıyor.
 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!