Fethiye Belediye Personeli Mutlu

Fethiye Belediyesi'nin şirketi Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına önümüzdeki 3 yıl ve 36 maaş için verilecek olan banka maaş promosyonu ihalesi geçtiğimiz günlerde İş Bankası lehine sonuçlanmıştı. Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 950 kadar personeline kişi başı 34.550 TL promosyon ücretinin verilmesi için protokol, şirket ve banka yetkilileri arasında imzalandı.

  • 1970

Geçtiğimiz günlerde kıran kırana gerçekleşen ihaleyi kişi başına 34.550 TL ile İş Bankası kazanmıştı. İş Bankası yetkilileri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan, şirket yöneticileri Uygar Kaya, Yavuz Topateş ve Necdet Mercan ile işçi sendikası temsilcilerinin katılımlarıyla protokol imzalandı.

İş Bankası ile yapılan protokolü imzalayan ve konu hakkında açıklamalarda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Şirket çalışanlarımız için bu zamana kadarki en yüksek promosyon anlaşmasını geçtiğimiz günlerde yapılan ihale sonucunda sağlamıştık. Ekonomik darboğazın yaşandığı bugünlerde personelimize çok önemli bir destek oluşturduk. Belirlenen promosyonun her bir kuruşu emekçilerimizin hesaplarına büyük ihtimalle Kurban Bayramı'nda yatmış olacak.  Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Bugün de İş Bankası müdürümüz Sayın Halil Sarıoğlu ile resmi imzaları attık. Önümüzdeki ay promosyon ücretleri personelimizin hesabına yatacak” dedi.
 

Bakmadan Geçme