Fethiye Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını yoğun gündemle tamamladı
Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Fatih Ugan başkanlığında gerçekleştirildi. Park isimlendirme talebinden gelir tarifesine, araç hibesinden orman yolu düzenlemelerine ve enerji yatırımlarına kadar birçok madde meclis gündeminde görüşüldü.
Gündem Dışı Maddeler
Gündem dışı maddelerde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yazısı doğrultusunda Günlükbaşı Mahallesi’nde bulunan kamu alanının TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne 25 yıllığına bedelsiz tahsis edilip edilmeyeceği konusu gündeme alınıp alınmayacağı görüşüldü.
Ayrıca ADM Elektrik’in talepleri doğrultusunda; Günlükbaşı, Kargı, Patlangıç, Karaçulha, Göcek ve Ovacık mahallelerindeki park alanlarının enerji ihtiyacının karşılanması amacıyla trafo yapımı için TEDAŞ’a tahsis edilmesine ilişkin konu da gündeme dışı olarak değerlendirildi.
-
fethiye
-
belediye meclisi
-
fatih ugan
-
muğla
-
kabotaj bayramı
-
park isimlendirme
-
altyapı yatırımı
-
enerji
-
tedas
-
adm elektrik
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Muğla'da 'Yüzme bilmeyen kalmasın' projesi tüm hızıyla sürüyor
Marmaris açıklarında batan göçmen botunda kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor
Ali Somyürek'ten 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Mesajı
Muğlaspor'da sponsorluk imzaları atıldı
Sahil Güvenlik Botu Kabotaj Bayramı’nın 100. yılında Fethiyelilerle buluştu
Fethiye’de deniz şehitleri için mavi sulara çelenk bırakıldı