FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan geceye Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç şarkıları ile renk kattı.

  • 675
FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Barbun Restoran’da gerçekleşen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, Fenerbahçe geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Sevil Zeynep Becan, Yaşar Nadi Atilla, dernek yöneticileri ve taraftarlar katıldı. Dünya Fenerbahçeliler Günü renkli görüntülere sahne oldu. 

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal yaptığı konuşmada Fenerbahçe camiasının Türkiye genelinde büyük bir aile olduğunu vurguladı. Başkan Ünal, sarı lacivertli ekibin bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ve yenilenen kadroları ile hedefe ulaşacaklarını belirtti. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yıllarda zor süreçlerden geçtiğini hatırlatarak, başarı dolu günlerin yakın olduğunu dile getirdi. Fenerbahçe geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Zeynep Becan da derneklerin Fenerbahçe için oldukça büyük öneme sahip olduğunun altını çizdi. 

Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlama merasiminde SMA hastası iki çocuğa Fenerbahçe forması hediye edilirken; Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç söyledikleri şarkılarla katılımcıları coşturdular. Fenerbahçeli taraftarlar şarkılara, sarı lacivertli bayraklar ile eşlik ederken; şampiyonluk şarkıları da söylendi.
FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDIFENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDIFENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDIFENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDIFENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Bakmadan Geçme