• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe'nin Yeni Marşı 'Kadıköy'ün Ordusu'

Fenerbahçe'nin Yeni Marşı 'Kadıköy'ün Ordusu'

Fenerbahçe, 'Zaferin Rengi' filminde efsane kaptan Galip Kulaksızoğlu'na hayat veren Kubilay Aka'nın kaleme aldığı ve bestelediği 'Kadıköy'ün Ordusu' marşını paylaştı.

  • 725
Fenerbahçe'nin Yeni Marşı 'Kadıköy'ün Ordusu'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe, "Zaferin Rengi" filminde efsane kaptan Galip Kulaksızoğlu'na hayat veren Kubilay Aka'nın kaleme aldığı ve bestelediği 'Kadıköy'ün Ordusu' marşını paylaştı.

Taraftarın Yüreğine Dokunan Marş
Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Galip Kulaksızoğlu'na hayat veren Kubilay Aka, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak tanınıyor. Kubilay Aka'nın yazdığı ve bestelediği "Kadıköy'ün Ordusu" marşı, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında ilk kez çalınacak.

Eserin Detayları
"Kadıköy'ün Ordusu" adlı marşın sözleri Kubilay Aka'ya, müziği ise Yıldıray Gürgen, Kubilay Aka, Serdar Kara ve Mert Taluy'a ait. Marşın klibinin görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu üstlenirken, yönetmenlik koltuğunda Kubilay Aka oturuyor.

Fenerbahçe'nin Yeni Marşı 'Kadıköy'ün Ordusu'

Marşla ilgili bilgi veren oyuncu Kubilay Aka, “Marş yazmak daha önce deneyimlediğim bir şey değildi. Yaklaşık 2 hafta sürdü. Herkesin severek, kolayca söyleyebildiği ve olabildiğince kalıcı bir şey yapmak istedim. Müzik benim için çok huzurlu ve kendimle kalabildiğim bir yer. Bu nedenle yaptığım şeyleri dışa vurmuyorum. Ancak konu Fenerbahçe olunca, çok keyif aldık üretirken” dedi

 

Bakmadan Geçme