Fenerbahçe'de başkanlık seçimi hafta sonu yapılacak
Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yarın ve pazar günü yapılacak. Mevcut başkan Ali Koç ile Sadettin Saran başkanlık için yarışacak.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi heyecanı bu hafta sonu yaşanacak. Olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ile bitişik alanda bulunan eski Kenan Evren Lisesi arsasında gerçekleştirilecek ve mevcut başkan Ali Koç ile Sadettin Saran başkanlık için yarışacak. Genel kurula 46 bin 939 kongre üyesinin katılım hakkı bulunuyor.
İki gün sürecek olan seçimin ilk gününde; yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunacak. Mevcut yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin 01.03.2024 - 31.05.2024 mali dönem ve 01.06.2024 - 31.05.2025 mali dönem arasındaki faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi görüşülecek.
01.03.2024 - 31.05.2024 mali dönem ve 01.06.2024 - 31.05.2025 mali dönem arasındaki faaliyetlerinden dolayı denetim kurulunun ibra edilmesinin her bir dönem bakımından ayrı ayrı genel kurul üyelerinin oylarına sunulacak.
Gündemde yer alan maddelerin ardından sandık kurulları başkan ve üyelerinin seçimi yapılacak. 21 Eylül Pazar günü ise başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirilecek. Oy kullanımı toplantının ikinci günü stadın yanında (eski Kenan Evren Lisesi arazisi) bulunan açık alanda olacak. Oy verme işlemi pazar günü saat 10.00'da başlayıp, saat 17.00'de sona erecek.
Bakmadan Geçme





