Fen Lisesi öğrencileri Avrupa'dan birincilikle döndü

Fethiye Belediye Fen Lisesi'nin AREON ekibi, 2024 HISTOLAB Proje Yarışması Tarih Eğitiminde Yenilikçi Projeler kategorisinde birinci oldu.

  • 487

Yenilikçi girişimleri desteklemesiyle öğrencilerin tarih öğrenimine olan ilgisinin arttırmayı hedefleyen HISTOLAB Proje Yarışması'nda dereceye giren projeler belli oldu. Lise düzeyinde 7 kategoride toplam 300 projenin yarıştığı yarışmada, Fethiye Belediye Fen Lisesi'nin AREON ekibi, tarih eğitimindeki yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çekti. Fethiye Belediye Fen Lisesi AREON ekibi, Avrupa Konseyi’nin düzenlediği prestijli 2024 HISTOLAB Proje Yarışması’nda “Müze ve Anma Yerleri Tarih Öğrenimini Nasıl Zenginleştirir” adlı projeleriyle Tarih Eğitiminde Yenilikçi Projeler kategorisinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Fen Lisesi öğrencileri Avrupa'dan birincilikle döndü

 

Fethiye Belediye Fen Lisesi’nin bu başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ise "Fethiye Belediye Fen Lisesi’nin öğrencilerini ve rehber öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

 

Fen Lisesi öğrencileri Avrupa'dan birincilikle döndü

Bakmadan Geçme