EYT'Lİ VATANDAŞ, 'ÇOK BEKLEDİK, MUTLUYUZ' 

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar)Kanun Teklifi'nin Meclis'te kabul edilerek, Resmi Gazete'de yayımlamasının ardından, Fethiye'de yaşayan EYT'li vatandaşlar da sabah erken saatlerden itibaren Fethiye Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü'ne müracaat ettiler

  • 930
EYT'Lİ VATANDAŞ, 'ÇOK BEKLEDİK, MUTLUYUZ' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar)Kanun Teklifi’nin Meclis’te kabul edilerek, Resmi Gazete’de yayımlamasının ardından, Fethiye’de yaşayan EYT’li vatandaşlar da sabah erken saatlerden itibaren Fethiye Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü’ne müracaat ettiler. 

Emeklilik dilekçesi için müdürlüğe giden kişiler, SED Medya’ya konuştular. 
Vatandaşlardan EYT’li Adem Kocatepe, “Yasa yürürlüğe girdiği için mutluyuz. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. EYT’yi çıkardı, çok teşekkür ederiz. Başka yapılacak bir şey yok” dedi. 

“Darısı herkesin başına” 

Muharrem Türen ise “Evet, başvuru için buraya geldik, akşam Resmi Gazete’de yayınlandığını öğrendik, sabah da başvuruda bulunmak için geldik Bu durumdan gayet mutluyuz, olması gereken bu çünkü ekonomi kötüleştikçe bizim gelir kaybımız oluyor. O yüzden bu herkes için gerekliydi” diye konuştu. 

Mehmet Ali Ugar, “ Şu anda sevinçliyiz. Çok bekledik. Cumhurbaşkanımız, ‘İki dudağımın arasında’ dedi, biz de son anı bekledik, şu anda açıklama yaptığı için çok mutluyuz. Teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı. 
EYT’li Bayram Kaplan, emekli olmayı yıllardır beklediklerini vurgulayarak, “Darısı herkesin başına, vatana, millete hayırlı olsun” dedi. 

Yaş şartı aranmaksızın ödenecek emekli aylığına, yeterli prim gününü doldurmadığı için tabi tutulmayan Melahat Türen ise “Benim dört senem var emekli olmama ama 3 bin altı yüzden... Ben bunu çok merak ediyorum, kimler bu durumda? Çok heyecanlıyım, yanıtını duymadım, duymayı da merak ediyorum” diye konuştu. 

EYT'Lİ VATANDAŞ, 'ÇOK BEKLEDİK, MUTLUYUZ' 
EYT'Lİ VATANDAŞ, 'ÇOK BEKLEDİK, MUTLUYUZ' 

Bakmadan Geçme