- Haberler
- Güncel
- Evden çıkmayan telefon bağımlısı genç, saatler süren diyalogla ikna edilerek 3 yıl sonra duş aldırıldı ve tıraş ettirildi
Evden çıkmayan telefon bağımlısı genç, saatler süren diyalogla ikna edilerek 3 yıl sonra duş aldırıldı ve tıraş ettirildi
3 yıla yakın süredir evden çıkmayarak sadece telefonla ve bilgisayarla oynayan 23 yaşındaki genç, 3 yılın ardından ilk defa dışarıya çıktığı günde hem tıraş oldu hem de banyo yaptı. Barış'ın yıllar sonra yaşadığı yeniliklere karşı ilk söylediğiyse, 'Ben bir şey yapmak istemiyorum, iyileştikten sonra da bir şey yapmayı isteyeceğimi sanmıyorum' oldu.
Hatay'da 3 yıla yakın süredir evden çıkmayarak sadece telefonla ve bilgisayarla oynayan 23 yaşındaki genç, 3 yılın ardından ilk defa dışarıya çıktığı günde; hem tıraş oldu hem de banyo yaptı. Barış’ın yıllar sonra yaşadığı yeniliklere karşı ilk söylediğiyse, "Ben bir şey yapmak istemiyorum, iyileştikten sonra da bir şey yapmayı isteyeceğimi sanmıyorum" oldu.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
-
hatay barış özbay
-
depremzede genç
-
aile sosyal hizmetler
-
bilgisayar bağımlılığı
-
hatay valisi mustafa masatlı
Bakmadan Geçme
Milas Euromos'ta Türkiye'nin ilk antik astronomi buluşması
Cinayet sanığı, ağırlaştırılmış müebbet kararını 'Sağ ol' diyerek karşıladı
Muğla Büyükşehir İtfaiyesi’nden Baca Yangınlarına Karşı Uyarı
Muğla’nın 2025 Kalkınma ve Yatırım Planları masaya yatırıldı
Feci kaza: 2 kardeş hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı
Derbide 46 seyirci hakkında adli işlem yapıldı