ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 

Fethiye'nin en büyük sağlık kuruluşu olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği personel gecesi 10 Aralık Cumartesi gecesi sürpriz çekilişler ile yapıldı. 

  • 3853
ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

500 çalışanı ve 50 doktoru hizmet veren Esnaf Hastanesi ailesi harika bir gecede bir araya geldi. 
Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi tarafından hazırlanan büyük ikramiyeler ve hediyeler çekilişler ile sahiplerini buldu.  
Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’in geleneksel olarak her yıl düzenlediği personel gecesi bu yıl 10 Aralık 2022 Cumartesi günü akşamı Aymes Otel’de düzenlendi. Gecede tüm personelin eğlenmesi için canlı müzik grubu ve iğneden ipliğe her bir detayın düşünüldüğü görüldü. Gecenin başlamasıyla bittiği son ana kadar pisti boş bırakmayan hastane personelleri için yapılan harika bir organizasyon eşliğinde sürpriz çekilişler yapıldı. Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi tarafından hazırlanan büyük ikramiyeler, hastane yetkililerinin ve doktorların isim yazılı topları çekmesiyle bir bir  sahiplerini buldu.  
 
"İKRAMİYELER HEDİYELER" 
Büyük ikramiye olan 50.000 TL’nin şanslı talihlisi Esnaf Hastanesi sağlık çalışanı Murat Gürbüz olurken,  25.000, 20.000, 15.000, 10.000, 7.500 ve 5000 TL’lik hediye çekleriyle toplamda 43 personele büyük ikramiyeler dağıtıldı. İkramiyelerin yanı sıra Otel Konaklamasından Spa merkezine, gıdadan giyime çok sayıda hediyeler personele armağan edildi. 
 
"FEDAKAR ÇALIŞANLARIMIZ" 
Esnaf Hastanesi yetkilileri: "Esnaf Hastanesi ailesi olarak 50 doktorumuz ve 500 çalışanımız ile gece gündüz büyük bir fedakarlık içinde dur durak bilmeden hizmet vermekteyiz.  Özellikle salgın döneminde, kendi yaşamlarını tehlikeye atarak hizmet veren bütün hekimlerimize, hemşirelerimiz ile sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri olağanüstü azim için gönül dolusu teşekkür ediyoruz" dedi.  

 "PANDEMİ DÖNEMİNDE HİÇBİR PERSONELİMİZİ İŞTEN ÇIKARMADIK. TAM TERSİNE İKRAMİYELERLE ÇALIŞANLARIMIZI DESTEKLEDİK”
Zor dönemleri unutmadık diyen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal:  "Sizler de biliyorsunuz ki Covid-19 salgın hastalığı nedeni ile çok sektörde ekonomik daralmalardan dolayı birçok işçinin çalıştığı işyerlerinde küçülmeler meydana geldi.  Bizler Esnaf hastanesi olarak hiçbir personelimizi işten çıkarmadık. Ekonomik daralmaların yaşandığı dönemlerde bile önceliğimiz her zaman çalışanlarımız oldu.  Sıkıntılı süreçler de bile maaş ödemelerini aksatmadan yerine getirebildik.  Maaş ödemelerinin yanı sıra yıl içinde 3 kez ikramiyeler vererek mücadelelerine destek olmaya çalıştık ve bu geceyi de asıl kahramanlarımız olan çalışanlarımız için hazırladık.  
Sizlerin huzurunda bir kez daha iletmek istiyoruz ki hekimlerimize, hemşirelerimiz ile sağlık çalışanlarımıza minnettarız.” açıklamalarında bulundu. 
 

ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 
ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 
ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 
ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 
ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 
ESNAF HASTANESİ'NDEN BÜYÜK JEST 

Bakmadan Geçme