DEV ANLAŞMA

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 2022-2023 sezonunda Fethiyespor ile sponsorluk anlaşması yaptığını yayınladıkları basın duyurusuyla duyurdu. Sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir diyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, 'Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak Fethiyespor'la 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak olan sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyarız. Bu anlaşma sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader/ ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir' ifadelerine yer verdiler.

  • 1493
DEV ANLAŞMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yaptıkları sponsorluk anlaşmasını şu şekilde özetlediler, “Bu birlikteliğin bizim açımızdan nasıl algılandığını şu şekilde özetlemek isteriz: Fethiye’nin bir numaralı markası olan Fethiyespor’umuzu tesisinden tribününe, halkımızın hayatındaki yerinden, ulusal  ve uluslararası çaptaki imajına ve bizim için en kıymetli yer olan altyapımızdan, bizleri nice zaferlere taşıyan A takımımıza kadar olabileceği en iyi yere taşımak!
Bu amaçla başladığımız birlikteliğimizin ilerleyişi de ana hatlarıyla üç bölümde olacaktır; 
1.Bu sezondan geçerli olmak üzere LHEH Fethiyespor Akademisinin birinci destekçisi ve yanındaki en büyük güvencesi olacağız. Alt yapıyı tümüyle üstleniyoruz. İnanıyoruz ki; Fethiye’nin gençlerinin yeri Fethiyelilerin gönlünde hep başkadır. Bu yüzden de onları başta kulübümüzün profesyonel takımı olmak üzere en üst seviyelerde birer temsilci olarak görmek bizlerin ve halkımızın en büyük isteğidir. 
İşte bu arzuların gerçeğe dönüşmesi amacıyla kurumumuz altyapımızın bu süreçte daima yanında olacaktır. 
Bu maksat kapsamında:
-az sayıda kategoride çalışan alt yapımızda 8 kategoriye geçeceğiz…      U12/…..19
-sadece alt yapı kullanımına sunulmak üzere otobüs tahsis edeceğiz
-tüm birimlerde hoca ve yardımcı hoca istihdam edeceğiz
-ayrıca kaleci antrenörü atletik performans uzmanı özel aşçı, malzemeci, performans analisti istihdam edeceğiz.
-tüm branşların antrenman ve maç formaları ile antrenman materyallerini karşılayacağız.
-A takımımızın her maçında en az 2 alt yapı oyuncumuzun kadroda olmasını temin edeceğiz.
-şu andaki idari binaları alt yapı için düzenleyeceğiz.

 2.Anlaşmamızın ikinci kısmı ise Fethiyespor’u daha da yukarılara taşıyacağına inandığımız tesisleşme süreciyle ilgili olacaktır. 
Bu sayede başarımızın sürdürülebilir hale geleceğine inanıyoruz. 
Bu amaçla hali hazırdaki tesisin hızla bitirilmesini sağlayacağız. Bunu takiben üst maddede söylediğimiz gibi şu anki idari binaları alt yapıya uygun bir tesis haline getirip tahsis edeceğiz.

3.Üçüncü kısım ise, nakit ödemeler yoluyla A takımımıza destek olmak şeklinde olacaktır. 
Bu kapsamda elimizden geldiğince yarışmacı bir takım olması için kulübümüze destek sağlayacağız.
Bu maksat kapsamında:
Kulübümüzün yiyecek içecek maliyetlerinin, tüm bölümlerin forma maliyetlerinin ve sağlık malzeme maliyetlerinin önemli bir kısmını karşılayacağız.
Öte yandan oyuncularımızı teşvik amaçlı olarak, direk şampiyonluk veya playoff’a yükselmek için bir primi şimdiden taahhüt etmiş bulunuyoruz.

Bu üç bölümde izah ettiklerimizin dışında: Ayrıca tüm altyapı ve üst yapının sağlık hizmetlerini karşılayacağız ve ilaveten tüm branş çalışanları ve sporcularımız için önemli oranda indirim katkıları sağlayacağız.
Tüm bu çalışmalar dışında kulübümüzün gelir elde edebilmesini sağlamak için forma göğüs reklamından feragat edip endirekt bir gelir elde edilmesini temin edeceğiz.
Bütün bu sponsorluk anlaşmasının içeriğinden rahatça görülebilir ki; LHEH bu süreçte kulübümüzün sadece sponsoru değil daimi yol arkadaşı olacaktır.
Bu anlaşma son zamanlarda sıkça kullanılan sponsorun isim hakkı kullandığı anlaşmaların bir örneği olacak büyüklükte olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. (Vavacars Karagümrük/Aytemiz Alanyaspor gibi)
Çünkü şirketimize tüm çalışmaların maliyeti 7-8 milyonu bulacaktır.
Ancak biliyoruz ki Fethiyespor bu şehrin ulusal ve uluslararası seviyedeki en büyük temsilcisidir. 
İsmi de varlığı da tek başına bize gurur verir. 
Bu yüzden LHEH bir isim sponsoru olarak anılmaktansa halkımızın hafızasında ve gönüllerinde Fethiyespor’un yol arkadaşı olarak anılmayı hepsinden çok önemsemektedir.

Bu sebeple sözleşmede yer alan hakkına rağmen isim sponsorluğu hakkını kullanmayacaktır.  
Bu ortak çalışma esasen 3 yıllık bir projedir. 
Ancak çalışmanın verimli olup olmayacağını, arzu ettiğimiz sinerjinin oluşup oluşmayacağının kavranabilmesi için şu an için 1 yıl olarak imza altına alınmıştır. 
Kamuoyundan ve kurumsal kulüp yönetimi tarafından yeterli destek ve ilginin oluşması halinde benzer koşullarda ve hatta arttırılarak devamı sağlanacaktır. Hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verdiler.
ESNAF HASNESİNDEN SPONSORLUK ANLAŞMASIESNAF HASNESİNDEN SPONSORLUK ANLAŞMASI

Bakmadan Geçme