Eski başkanlardan Fethiyespor'a ziyaret

Fethiyespor eski Başkanı Oktay Uygur ile Fethiyespor'da yıllarca yöneticilik yapan Antalyaspor Asbaşkanı Nurettin Ünal, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı'ya ziyarette bulundu. Başkan Esat Bakırcı'yı, Toyota Plaza'da ziyaret eden eski Başkan Uygur ve Ünal'ın ziyaretinde Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de yer aldı.

  • 1218
Eski başkanlardan Fethiyespor'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor eski Başkanı Oktay Uygur ile Fethiyespor’da yıllarca yöneticilik yapan Antalyaspor Asbaşkanı Nurettin Ünal, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Esat Bakırcı’yı, Toyota Plaza’da ziyaret eden eski Başkan Uygur ve Ünal’ın ziyaretinde Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de yer aldı. Fethiyespor’un yıllar önce yaşadığı sorunların yanı sıra başarılarının konuşulduğu ziyarette pandemi süreci, Türk futbolu, 2. ve 3. Lig’de karşılaşmaların oynanıp oynanmayacağı konuları da ele alındı. 

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Fethiyespor’a gönül veren efsane isimlerle birlikte Fethiye’de nostalji yapma fırsatı bulduk. Sayın Ünal ve Uygur, hala çok iyi bir Fethiyesporlu isimlerdir. Fethiyespor’a her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirttiler” ifadelerini kullandı. 

  

Eski başkanlardan Fethiyespor'a ziyaret

Bakmadan Geçme