Eski Başkan Cura, 'Davaya Olan Sevdamı Çok Mu Gördünüz. Alın Sizin Olsun!'

MHP Fethiye Eski İlçe Başkanı Osman Cura, disipline sevk edilmesinin ardından Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat'a seslendi. Cura, 'Davaya olan sevdamı çok mu gördünüz. Alın sizin olsun!' dedi. 

  • 866

Osman Cura, Cumhur İttifakının Adayının açıklanmasının ardından ilçe başkanlığı görevinden alınmıştı. İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatci’nin adaylık açıklamasında yanında bulunmasından dolayı üyesi olduğu MHP’den disipline sevk edileceği bilgisini alan Cura, Fethiye’de siyasi borsasının kurulduğunu söyledi. Adaylara kaç paran var? Diye sorulduğunu iddia eden Cura, “Bana dik başlı diyerek görevden aldılar. Ben dik başlı değil başı dik biriyim. Davaya olan sevdamı çok mu gördünüz. Alın sizin olsun! Ülkücülük benim yaşam tarzım. İçimden söküp alamazlar” dedi. 

Eski Başkan Cura, 'Davaya Olan Sevdamı Çok Mu Gördünüz. Alın Sizin Olsun!'

“Bunlar Siyaset Değil, Politika Yapıyorlar”
MHP Fethiye Eski İlçe Başkanı Osman Cura, “Muğla İl Başkanı beni ihraç etmeyi düşüneceğine, adayın nasıl belirlendiğini açıklasın. Siyasetin bir omurgası vardır. Bunlar siyaset değil, politika yapıyorlar. Aday adayı halktaki karşılığına göre belirlenir, parasına göre değil. Adaya kaç paran var diye sorulmaz. Parti olarak istediğin seçim çalışma süreci olabilir ama adayın parasını sorgulayamazsın. Böyle olursa buna siyaset borsası denir. Bana dik başlı diyerek görevden aldılar. Ben dik başlı değil başı dik biriyim. Davaya olan sevdamı çok mu gördünüz. Alın sizin olsun! Ülkücülük benim yaşam tarzım. İçimden söküp alamazlar” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme