Erol, 'CHP İl Başkanlığını onurumla yaptım'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı devam ediyor. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, açıklamalarda bulundu.

  • 999

Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Muğla İl Kongresi’nde mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı listeden aday olan Erol, açıklamalarda bulundu. 

Erol, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün burada cumhuriyetimizin yüzüncü yılında hak, hukuk ve adalet için yılmadan mücadele eden tüm dostlarımızla bir aradayız. Yüzyıl önce nasıl emperyalizme direndiysek bugün yine Kuvayi milliye ruhuyla zulmün karşısında direnmeye devam ediyoruz. Bizler bu halkımızın zor günlerinde taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. AKP iktidarı kendisine muhalif olarak gördüğü her ne varsa ona karşı savaşıyor. Hiçbir türlü tahammülleri yok. Kalemini satmayan gazetecilere tahammülü yok. Hakkını arayan işçilere tahammülleri yok. Ormanı için, suyu için direnen çiftçilere tahammülleri yok. Bitecek bir gün bu zulüm. Bir gün mutlaka geleceğiz. Sizden korkmuyoruz, korkmayacağız. Daha çok çalışacağız. Ocak ayından bu yana gecemi gündüzüme katarak azim ve kararlılıkla görevimi sürdürdüm. 6 Şubat’ta meydana gelen büyük depremde büyük savaş verdik çok uğraş verdik. AKP iktidarı yüzünden ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimde tüm ilçelerimizle olağanüstü bir gayret ile çalıştık. Yoğun bir süreci 8 ayda tamamladık. Günlerce ailemi çocuklarımı göremediğim zamanlar oldu. Ziyaretimize gelen ama buluşamadığımız insanlarda oldu. CHP İl Başkanlığını onurumla gururumla yaptım. Bu süreçte bana ailemin çocuklarımın haklarını helal etmesini istiyorum. Tüm ilçelerimizde yerel seçimi kazanabilmek için adil bir yönetim biçimiyle göreve tekrar gelmeye hazırız. Yapıcı düşünceye ve eleştiriye her zaman açık oldum ve açık olmaya devam edeceğiz. Şeffaf çözüm yollarıyla yapıcı olacağız. Küslüklere kutuplaşmalara son vereceğiz. Birbirimizi eksiğini tamamlayan kişiler olacağız.”

Bakmadan Geçme