ERASTA AVM'DE ''DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ''

Türkiye'yi sarsan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla, Fethiye Erasta AVM'de ''Depreme duyarlılık'' adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

  • 636
ERASTA AVM'DE ''DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler, felaketin 23'üncü yıl dönümünde de unutulmadı... Türkiye'yi sarsan büyük depremin etkilediği Fethiye’de de yapıldı. Erasta AVM’de İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği tarafından ‘’Depreme duyarlılık fotoğraf sergisi’’ düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan İMO Fethiye Şube Temsilcisi Hüseyin Kaya,’’ Bugün 17 Ağustos 2022. Bundan tam 23 yıl önce maalesef gece saat 03.00 sularında 7.4 büyüklüğünde deprem yaşandı. Bu durum ciddi anlamda can ve mal kaybına yol açtı. Biz bugün Fethiye Erasta AVM’de vatandaşımızı bilinçlendirmek için ‘’Depreme duyarlılık’’ adlı fotoğraf sergisi gerçekleştirdik. Bizim amacımız öncelikle depreme dayanıklı testlerin yapılması ve nitelikli mühendislik hizmetlerinden yararlanarak yeni binalar yapılmasını ve toplumun can ve mal güvenliğinin sağlanmasını amaçlıyoruz. Bu konuda da gerekli destekleri yapmaya hazırız. Şuanda eş zamanlı olarak Muğla şubemizde de fotoğraf sergisi gerçekleştirilmekte. Amacımız tüm vatandaşlarımızın depreme hazır ve daha dayanıklı yapılar içerisinde yaşaması ve yaşamlarını devam ettirmesidir’’ dedi.

ERASTA AVM'DE ''DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ''ERASTA AVM'DE ''DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ''ERASTA AVM'DE ''DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ''ERASTA AVM'DE ''DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ''

Bakmadan Geçme