ENGİNYURT, 'VATAN HAİNİ ARIYORSAN AYNAYA BAK'

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresine katıldı. Kongre'de seçim tarihini de paylaşan Enginyurt, '14 Mayıs 2023 de seçim yapacakmış. Bu tarih Sayın Cumhurbaşkanı için uygun bir tarih değildir. Sayın Recep Tayip Erdoğan sen seçim yapacaksan 17-25 Aralık tarihinden birini seç. Senin için en güzel tarih bu ikisi' dedi.

  • 1470
ENGİNYURT, 'VATAN HAİNİ ARIYORSAN AYNAYA BAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ENGİNYURT, “ANADOLUYU KARŞ KARIŞ GEZİYORUZ”
Demokrat partililerin ayağa kalktığını ve Anadolu’yu karış karış gezdiklerini belirten Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Bir yörük çadırı var ve bir yörük ateşi yanıyorsa bu Cumhuriyet’i kimse yakamaz diyen Mustafa Kemal Atatürk’ten Allah Razı Olsun. Demokrat Parti 76 yıllık bir siyasi hareket olarak sün yaptıklarını yeniden yapmak üzere Kır Atın Süvarisi Gültekin Uysal’ın Genel Başkanlığı’nda Anadolu’yu karış karış geziyor. Demokrat Partililer artık bir efsanenin uyanışı misali yeniden ayağa kalktılar. Biz de varız diyorlar. Ülkeyi 20 yıl boyunca yönetenlerin daha doğrusu yönetemeyenlerin Türkiye’yi getirdiği bu noktada Türkiye Cumhuriyeti devletine sahip çıkmak için Anadolu’da her yerdeyiz. Bizim niyetimiz belli. Sayın genel Başkanım ile birlikte biz susturulmak istenen bir milletin sesi olmak için Anadolu’yu baştan sona dolaşıyoruz. Sizden korkan sizin gibi olsun” şeklinde konuştu. 

CEMAL ENGİNYURT, “SANA EN UYGUN TARİH 17-25 ARALIK”
Belli olan 23 seçim tarihinin AK Partiye uygun olmadığının altını çizen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Her işin sorunlusu CHP olduğu gibi bu işin sorumlusu da CHP diyor. 14 Mayıs 2023 de seçim yapacakmış. Bu tarih Sayın Cumhurbaşkanı için uygun bir tarih değildir. Sayın Recep Tayip Erdoğan sen seçim yapacaksan 17-25 Aralık tarihinden birini seç. Senin için en güzel tarih bu ikisi. Bizim ismimizi kimse kullanmaya kalkmasın. Bu ülkede ki haksızlığın zulmün hesabını sizlere soracağız. Soracağız dedikçe deliriyorlar. Rüşvet alan hırsızlara hesap soracağız. Kul hakkı yiyenlerden hesap soracağız. Hesap sormazsak millet bizden hesap sorar” ifadelerini kullandı.

ENGİNYURT, “BİZİM KADINLARIMIZIN NAMUSU YÜREKTEDİR”
28 Şubat’ta başörtü kadınlar mağduriyet yaşadı diyen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “28 Şubat’ta başörtülü bacılarımız mağdur oldu. Bu tarihte zulüm var dediler. Ağlaya sızlaya iktidar oldular. Şimdi de başı açık hanım efendilere ağır sözler ediyorlar. Bizim kadınlarımızın namusu yürektedir. Dün başörtülü kadına sahip çıktınız bugün başı açık kadına laf ediyorsunuz. Bu özgürlüğü kısıtlama değil mi? İşte demokratlar olarak kadınlarımızın rahatlığını savunacak ve bunları susturacağız. Bunların hesabını soracağız. Memleket soyuluyor, kul hakları yeniyor neredesiniz? Her işi anlatmaya gelince dine bağlıyorlar. Laf ettikleri Mustafa Kemal Atatürk 1928 yılında Türk Ceza Kanunu’nda zina suçtur, zina yapanlar 2-6 yıl arası yargılanır diye kanun maddesi koyuyor. Allah’ın emrettiği zinayı Mustafa Kemal suç sayıyor. Bu dini kimseye bırakmayanlar 2005 yılında TBMM’de Ak Parti Milletvekilleri el kaldırdılar Allah’ın suç saydığı zinayı serbest bıraktılar. Siz kim İslam kim be! Biz konuştukça huzurları kaçıyor. Biz bu millete söz verdik ve sözümüzü tutacağız” ifadelerini kullandı. 

CEMAL ENGİNYURT, “VATAN HAİNİ ARIYORSAN AYNAYA BAK”
6’lı masaya vatan hani söylemlerine de cevap veren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Bunların derdi memleket, millet değil sadece ve sadece Recep Tayyip’i kurtarmak. Biz de Muğla’dan demokratlar olarak haykırıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıdık tanıyacağımız kadar. Dün ne söylediyse ertesi gün tersini söylüyor. Biz bu doları düşüreni de biliyoruz çıkaranı da. 6 ay geçti dolar 18 oldu. İşiniz gücünüz yalan. Hani faiz haramdı? Bilmediklerini anlatıyoruz sonra çıldırıyorlar. Ağzını açtın mı Allah diyor ama bu 6’lı masaya FETOCU diyor. Arkasında PKK var diyor. PKK kimin arkasındaysa Allah onun belasını versin. Yapma Sayın Cumhurbaşkanım. Biz PKK ile birlikte olanın kim olduğunu iyi biliyoruz. Onları serbest bıraktığınız günden dolayı biliyoruz. Dolmabahçe Sarayı’nda Salih Müslüm denilen haini kırmızı halıyla karşıladığınızda PKK’nın kimle beraber olduğunu tanıyoruz. Buradan sesleniyoruz. Bu 6’lı masada PKK ile bir olan yok. Bu masada oturanlar Türkiye aşığı. Vatan haini arıyorsa dönsün aynaya baksın kendini görecektir. Bu ülkede Başbakanlık yapmış Yörük Ahmet ve arkadaşlarına hain diyor. Bu AKP’de herkes hain olacak. Ülkenin Cumhurbaşkanı böyle derse aşağıdaki geri durur mu? Sayın Cumhurbaşkanım Muğla’dan hain çıkmaz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’ndan çıkacak” dedi. 
 

Bakmadan Geçme