• Haberler
  • Güncel
  • Enerji Bakanı Yıldız, Fethiye'nin il olması hakkında konuştu

Enerji Bakanı Yıldız, Fethiye'nin il olması hakkında konuştu

Fethiye'nin 37 yıllık 'Enerji Bakanı' lakaplı seyyar satıcısı Hüseyin Yıldız, Fethiye'nin il olması hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 1341

Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il kapsamında hangi ilçelerin il statüsünü kazanacağı merak ediliyor. Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının ardından düzenlemenin detayları araştırılmaya başlandı. 8 kritere göre ele alınacak ilçeler uygun olmaları durumunda il unvanını kazanacak. “Peki tatil cenneti Fethiye il olmaya hazır m?” Bu soruyu Fethiye’nin 37 yıllık seyyar satıcısı “Enerji Bakanı” lakabıyla tanınan Hüseyin Yıldız’a sorduk. 

SED Medya muhabiri Volkan Yengel ile Fethiye’nin il olma durumunu değerlendiren Yıldız, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ben Fethiye’nin 37 yıllık seyyar satıcısı lakabı enerji bakanı olan Hüseyin Yıldız. Fethiye’nin il olması konusunda projeler yapılıyor. Bana sorarsanız ise Fethiye şuan itibariyle il olmaya hazır değil. Alt yapı, yol ve trafik sorunlarının tam anlamıyla çözüldüğünde Fethiye’nin tam anlamıyla il olmaya hazır olacağını düşünüyorum. 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sorunların çözümü ve şehrimizin güzelleşmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben 37 senedir burada yaşıyorum. Başkan Alim Karaca elinden geleni yapıyor. Çoğu sorunu çözdü. Bunlar hep dışarıdan görünüyor. Çalışanın her zaman yanındayız. Eksikliklerimizin tamamlandığı zaman da buranın il olmaya çok yakışacağını düşünüyorum.”

Enerji Bakanı Yıldız, Fethiye'nin il olması hakkında konuştu

Bakmadan Geçme