EMLAKÇILAR, BAŞKAN KARACA'YI ZİYARET ETTİ

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkan ve üyeleri Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

  • 949
EMLAKÇILAR, BAŞKAN KARACA'YI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkan ve üyeleri Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek; yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, ''Dernek olarak her konuda üzerimize düşen desteği vermeye hazırız'' ifadelerini kullandı.
Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve emlak sektöründeki üyeler ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Oğuz, ''Demokratik, adil, çağdaş bir belediyecilik görevi yapacağınıza inanıyoruz. Dernek olarak bizim yapacağımız bir şey olursa her zaman destek vermeye hazırız'' dedi.
Belediye Başkanı AlimKaraca da Fethiye'nin pek çok sorunu bulunduğunu, Fethiye'ye hizmet yapmaya geldiklerini, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sorunları çözmek için istişarelere başladıklarını ve bu sorunları en kısa sürede çözeceklerini ifade etti. Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesinin Fethiye'ye bu yıl için 360 milyon TL'lik yatırımlar planladığını, bugüne kadar Fethiye Belediyesinin yaptığı yatırımların 70 milyonu bulmadığını ifade etti. Fethiye'ye yapılacak ve uygulanacak projelerdemutlaka dernekler ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alacaklarını ifade eden Başkan Karaca Fethiye'deki kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için çalışmalara başladıklarını, Fethiye'nin imar ile ilgili sorunlarını planlarını Muğla Büyükşehir Belediyesi ile çözmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme