EMITT'in gözdesi Fethiye standı oldu

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olarak gösterilen EMITT 2023'te Fethiye standı, 'En İyi Stand Dekoru' ödülüne layık görüldü.

  • 1510

Fethiye ve Seydikemer’in tüm turizm paydaşlarıyla birlik ve beraberlik içinde temsil edildiği fuarda, Fethiye standı ile birlikte Seydikemer standı da yoğun ilgi gördü. Odamız Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Ramazan Dim, Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Kaya, Muhsin Gümüş, Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Veli Önver, Meclis üyeleri Ertuğrul Gürkan, Emre Ekizoğlu, gün boyu stantları ziyaret eden misafirleri ağırladı. Odamız Yönetimi ayrıca fuardaki diğer destinasyonları ziyaret ederek, görüşmeler yaptı ve başarı dileklerini iletti. 15 Nisan Cumartesi gününe kadar devam edecek fuarda, bölgemizin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra farklı turizm alternatifleri tanıtıldı. Fethiye ve Seydikemer stantlarını ziyaret edenler VR gözlükle Babadağ'dan yamaç paraşütü deneyimi yaşarken coğrafi işaretli Seydiler Kilimi ve Yeşil Üzümlü Dastarı’nı yakından inceleme fırsatı buldu. Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Toprak ve Müdür Yardımcısı Osman Engindeniz de Muğla stantlarından tanıtım çalışmalarına katıldı.

Fethiye standının ödül alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fethiyemiz ve Seydikemerimiz ülkemizin yükselen ve yıldızı en çok parlayan destinasyonları. Stantlarımızı ziyaret eden tüm misafirlerimiz tatil rezervasyonlarının ötesinde bölgemize yerleşmekle ilgili sorular soruyor. EMITT’in dışında bu yıl yurtdışı fuarlarda da bölgemizi tanıtmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Almanya ve Hollanda fuarlarına katıldık. Önümüzdeki günlerde Çin’de yapılacak fuarda da bölgemizi tanıtacağız. Çince bir tanıtım filmi hazırlığımız olacak. İnşallah bu yıl turizmde rekor kıracağız ve bunu gelecek yıllara da yayacağız.” dediEMITT'in gözdesi Fethiye standı olduEMITT'in gözdesi Fethiye standı oldu.

Bakmadan Geçme