El Emeği Göz Nuru stantları ilgi görüyor

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu 'El Emeği Göz Nuru' stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor. 

  • 866

El Emeği Göz Nuru stantları ilgi görüyor

Fethiye'nin simgesi haline gelen ve Fethiye Belediyesi'nin destekleriyle kurulan El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Ahşaptan takıya birçok ürünün bulunduğu stantlar El ürünleri meraklılarının ziyaret ettiği stantlarda kendi el emeklerini satarak ekonomilerine katkıda bulunmak isteyenler ise yoğunluktan memnunlar. 

Her türlü el emeği ürünleri bulabileceğiniz stantlarda Cuma, Cumartesi ve Pazar günü alışveriş yapabilmeniz mümkün. 

El Emeği Göz Nuru stantları ilgi görüyor

“Tüm Fethiyeli ve misafirlerimizi bekliyoruz”
El Emeği Göz Nuru Stantları Komite Başkanı Halil Bahçavan, “Bizim her sene geleneksel hale gelmiş olan el emeği göz nuru stantlarımız var. 14 Şubat Sevgililer Günü’nden 30 Kasım’a kadar buradayız. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü arkadaşlarımız burada statlarını açıyor. Kendi yaptıkları ürünleri burada satıyorlar. Çantalarımız, seramik el işleri, takılarımız aradığınız ne varsa burada bulma imkânınız var. El emeği olduğundan dolayı fiyatlar çok uygun. Dün yağmurlu olduğundan açamadık ama bugün hava çok güzel. 7-8-9-10 Mart’ta buradayız. Her hafta sonu tüm Fethiyelileri ve misafirlerimizi buraya bekliyoruz.”

Bakmadan Geçme