Düğün hazırlığı yapan güvenlikçiyi bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı
Antalya'da düğün hazırlığı yapan güvenlik görevlisini kalbinden bıçaklayarak öildüren zanlı tutuklanırken, kavgaya karışan 1 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
Savcılık ifadesinin ardından olayın şüphelilerinden Halil S. adli kontrol şartıyla tahliye edilirken, Tahsin Göker’i bıçaklayan ve olay anı güvenlik kameralarına yansıyan Eyüp T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eyüp T.'nin kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak suçundan sabıkası da olduğu öğrenildi.
Öte yandan 2 hafta sonrasına nikah tarihi aldığı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenilen güvenlik görevlisi Tahsin Göker'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından ailesi ve yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Burdur’un Tefenni ilçesine götürüldü.
Bakmadan Geçme