DP'DEN CHP'YE ZİYARET 

DP (Demokrat Parti) Fethiye İl Başkanı Erdal Eroğlu ve DP İlçe Başkanı Osman Kandönmez önderliğindeki bir heyet, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve parti yönetimini ziyaret etti

  • 626
DP'DEN CHP'YE ZİYARET 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüşmede, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “İttifak ortağımız Demokrat Parti İlçe Başkanı ve İl Başkanı ziyarette bulundular. Millet İttifakı olarak seçimde nasıl çalışmalar yapacağımızı konuşacağız. Hem de bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bu ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Osman Kandönmez, “Mustafa Koyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aynı zamanda 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim için istişarede bulunacağız. Bu yüzden CHP teşkilatını ziyarete geldik. İnşallah hayırlı bir 14 Mayıs seçimi yaşayacağız ve bu seçimde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olacağına inancımız tamdır. Hep birlikte el ele vererek ülkeyi eski güzel günlerine döndüreceğiz” diye konuştu. 

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Esas konu ise insanların kucaklaşma zamanının geldiğidir. Bunun mimarı da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Türkiye’nin zor dönemler geçirdiği bu süreçte ki en önemli sıkıntılardan birisi de ayrıştırılan zihniyet yapısıdır. Bizim Mustafa Kemal Atatürk’e borcumuz vardır. Bu düşünce ile yapılacak olan seçimlerde birlik ve beraberlik içinde ayrıştırmadan birleştirici kelimeler kullanarak bütün insanları kucaklayıcı bir seçim stratejisi ile yola çıkacağız. Allah’ın izniyle de seçimi kazanacağız” dedi. 
 

Bakmadan Geçme