Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildi

Milas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın sembolü olan iftar yemekleri Ramazan ayı boyunca Milas'ın farklı noktalarında kurulmaya devam ediyor.

  • 555

Milas Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemekleri kapsamında Balcılar, Beyciler, Söğütçük, Demirciler, Hasanlar, Karapınar ve Kuzyaka mahalle sakinleri Kısırlar Mahallesi Dörtyol Pazar Yeri’nde kurulan iftar sofrasında bir araya geldi. İftar yemeği programında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a; CHP Muğla Milletvekili Adayları Av. Cumhur Uzun, Av. Gizem Sayar Özcan ve Ziraat Mühendisi Salih Büyükdöverlioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim müdürleri, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildi

İftar öncesinde vatandaşlara yemek ikramında bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat daha sonra masaları gezerek, yemeğe katılan vatandaşların Ramazan Ayı’nı kutladı.

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildiİftar yemeğinde yaptığı konuşmada tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabulünü dileyen Başkan Tokat, şunları söyledi:
“Bu akşam burada buluşmamıza vesile olan, yemek için sponsor olan Bodrum A.Ş.’ye, yemeklerimizi hazırlayan, emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma, hocamıza, gösteri ekibine, sizleri bizlerle buluşturmak için gayret sarf eden kıymetli muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildi“Tüm hemşerilerimle gurur duyuyorum”
Dörtyol grup köylerimizi iftar sofrasında bir araya getirmeyi istedik. Yakın zamanda büyük bir deprem felaketi yaşadık. Acılarını hala yaşamaktayız. Yaraların sarılması çok uzun sürecek. Milas halkı yardımlar konusunda büyük kadirşinaslık gösterdi. Tüm hemşerilerimle gurur duyuyorum. Siz de Belediyenizle gurur duyabilirsiniz. Tüm yardımlarınız en etkin bir şekilde, bizzat giderek yerlerine ulaştırdık. İnşallah bu acılardan, huzursuzluklardan, sıkıntılardan kurtulacağız. Ülkemizin önünde yeni ufuklar açılacak.” dedi.

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildi“Dörtyol Pazar Yeri, sizlerin şanına yaraşır bir şekilde hizmete girecektir”
İftar yemeği verilen meydanda Belediye tarafından gerçekleştirilecek çalışma hakkında da bilgi veren Başkan Tokat, “Bu meydanda açık alanda verdiğimiz son iftar yemeğimiz olacak. En kısa zamanda bu meydanı güzel bir pazaryeri, otoparkı ve çocuk eğlence alanlarıyla Dörtyol’umuza yakışır hale getireceğiz. Projelerimiz tamam olup, kısa zaman içerisinde imalatına başlayacağız.

Dörtyol sakinlerine, iftar yemeğinde güzel haberler verildiBaşkan Tokat ve beraberindekiler, iftar yemeğinin ardından Dostlar Kıraathanesi’nde gerçekleşen ve özellikle gençlerin yoğun katılım sağladığı buluşmada vatandaşlarla bir araya geldiler.

Bakmadan Geçme