Dondurmacı Muharrem usta 65 yıldır Bodrum'da damakları tatlandırıyor
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan dondurma ustası Muharrem Özkaplan, 65 yıldır damakları tatlandırıyor. Bodrum'un yerlisi olan Özkaplan, ilkokulu bitirdikten sonra tatlıcı ve dondurmacının yanında başladığı mesleğini yıllar içinde ustalığa taşıdı.
Her yıl ürünlerine yeni tatlar katmak için çaba gösterdiğine işaret eden Özkaplan, "65 yıldır bu mesleği tatlıcılıkla birlikte götürüyorum. Bodrumlu olarak son dondurmacı benim. Bu işi oğlumla beraber yapıyoruz. Dondurmacılara tavsiyem, katkısız doğal dondurma yapsınlar." diye konuştu.
Bodrum'da geleneksel tatları yaşatmak için çalıştığını belirten Özkaplan, mesleğini sağlığı elverdiğince sürdürmeyi ve dondurma kültürünü gelecek nesillere aktarmayı hedeflediğini kaydetti.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Muğla ve İlçelerinde 26 Ekim Pazar Hava Durumu
Türk profesör, Asya'da ilk kez keşfedilen 'Denizlerin Dinozoru' nu anlattı
Önce tehdit sonra darp edip telefonu gasp ettiler
Fethiye'de iki yamaç paraşütünün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
'Tahminlere göre 2030 yılında 512 milyon insan açlıkla mücadele edecek'
'Star Legend' kruvaziyeri, 271 yolcusuyla Bodrum'a geldi