Dolandırıcılar Muhtarın Adı İle İşe Koyuldu

Dolandırıcılar bu kez de Fethiye'nin tek kadın muhtarı, Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar'ın sosyal medya hesabını çaldı. Vatandaşları dolandırmaya çalışan dolandırıcılar 'sosyal yardımlaşma ödeneği' yalanıyla mesajlar attı.

  • 751
Dolandırıcılar Muhtarın Adı İle İşe Koyuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalınan hesaptan vatandaşlara “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekonomik 4100 TL sosyal yardım parası veriliyor seni de yazdıralım numaranı verir misin?” mesajları atıldı. Muhtar Taşar, Hukuki süreci başlattığını ifade ederek, kendi adıyla vatandaşlara atılan bu mesajların ciddiye alınmamasını istedi.

Muhtar Süzen Taşar, konuyla ilgili açıklama yaparak; “Değerli arkadaşlarım Muhtar Süzen Taşar instagram hesabım dolandırıcılar tarafından ele geçirilmiş,  gelen mesajlara itibar etmeyin savcılığa şikâyette bulundum.” Dedi.
Açıklamasına devam eden Muhtar Taşar, hesabımdaki profil resimlerim alınarak instagram’dan adıma farklı bir hesap açılmıştır. Benimle hiçbir ilgisi yoktur bilginize. Benim kendi hesaplarım bana ait durmaktadır. Sahte hesaptan gelen mesajlara itibar etmeyiniz ve cevap vermeyin lütfen” ifadelerine yer verdi.

2 Kişi Mağdur Oldu Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video mesaj ile vatandaşları adına açılan sahte hesaplara karşı uyardı. Dolandırıcıların attığı mesajlara inanarak mağdur olan 2 vatandaşın kendisine ulaştığını açıklayan Muhtar Süzen Taşar; “Şuanda sizlere bu video’yu paylaşmak zorunda kaldım. İnstagram’da şahsıma ait fotoğraflar ve adım kullanılarak sahte hesap açılmıştır, sizlere istekler atılmaktadır. İstekleri kabul etmeyin lütfen, ayrıca ben yapılacak olan yardımlarda sizlere asla özel sosyal medya hesaplarınız üzerinden ulaşmadım, ulaşmam bu şekilde gelen mesajlara itibar etmeyin lütfen. Şuan da 2 tane mağdurumuz var. Vatandaşlarımızın hesaplarından para harcanmış. Süreç savcılığa bildirildi. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Mağdur olanların emniyete başvurmalarını rica ediyorum.” Dedi.

Dolandırıcılar Muhtarın Adı İle İşe Koyuldu

Bakmadan Geçme